Ιστιοπλοϊκά προς ενοικίαση


Η Epic Sailing είναι για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την πανέμορφη ελληνική ακτή και τα νησιά εν πλω!


ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΑ →

Εμείς


Μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία ναύλωσης ιστιοπλοϊκών, η οποία ασχολείται με την περιπέτεια, τη φύση, την απλότητα και τις καλές εμπειρίες.


Μας αρέσει να προσφέρουμε γεμάτες, δραστήριες, αυθεντικές, αξέχαστες εμπειρίες.


Επίσης, διαφοροποιούμε τον εαυτό μας προσφέροντας τις μέγιστες επιλογές για να προσαρμόσετε τις διακοπές σας στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.


Θέλουμε να έχετε τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας και να τις προσαρμόσετε στο γούστο σας. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε γευσιγνωσία οίνου, καταδύσεις, πεζοπορία, κανό, αναρρίχηση ...

Εβδομαδιαίες ενοικιάσεις


Κάθε εποχή, προσφέρουμε ορισμένες ειδικές εβδομαδιαίες εκδρομές, όπως yoga tours, kite tours, team building ή και coaching.


Αξέχαστες διακοπές


Για να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας μαζί μας θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας όπως καταδύσεις, πεζοπορία, canyoning, αναρρίχηση σε βράχο και πολλά άλλα.Ειδικές Προσφορές


Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατώνΕξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό


Ημερήσιες κρουαζιέρες


Έχουμε χρόνια εμπειρίας


Το Epic Sailing είναι ένας χώρος για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την πανέμορφη ελληνική ακτή και τα νησιά, με κάθε γιοτ του ναύλου στη διάθεσή τους.


ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΑ→